Motorkontor

Motorkontor

Vi er et autoriseret nummerpladeroperatør som på vegne af SKAT må afmelde, omregistrere, udlevere nummerplader og afgiftsfastsætte køretøjer. 

Vi råder hvide rektangulere nummerplader til personbiler med og uden eu-logo. Gule rektangulere nummerplader til varebiler, lastbiler og trailere med og uden eu-logo. Hvide og gule kvadratiske nummerplader til scootere/knallerter.

Nummerplader om søndagen! Vi tilbyder også at omregistrere/udgive nye nummerplader til dit køretøj også om søndagen i tidsrummet kl. 11:00 til 16:00.

Vi gør alt for at være fleksible og effektive, så du kan undgå ventetid og besvær. Nummerplader udleveres med det samme, og du behøver ikke bestille tid i forvejen. Vi har nummerplader på lager.

 

Motorkontorets priser

 
* Ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader) Kr. 580,-
Nye nummerplader til personbil inkl. 2 nummerplader Kr. 1480,-
Nye nummerplader til gulpladebil inkl. 2 nummerplader Kr. 1480,-
Nye nummerplader til motorcykel inkl. 1 nummerplade Kr. 890,-
Nye nummerplader til scooter / knallert inkl. 1 nummerplade Kr. 890,-
Afmelding af nummerplader Kr. 99,-
Bestilling af 3. nummerplade/ekstra nummerpladede Kr. 350,-
Bestilling af erstatningsnummerplade Kr. 750,-

* Priser på ejerskifte / omregistrering (uden nummerplader) gælder alle køretøjer, der allerede er udstyret med nummerplader.

For at indregistrere eller ejerskifte et køretøj, skal du medbringe følgende:

  • Original registreringsattest
  • Gyldig ID (Pas, kørekort eller lignende – eller fuldmagt til at indregistrere for en anden)

Hvis du skulle have spørgsmål, som du ikke kan få besvaret her på siden, er du meget velkommen til at sende os en e-mail eller ringe til os.

Vi har også åbent alle SØNDAGE i tidsrummet 11.00 til 16.00, hvor du kan hente dine nye nummerplader eller omregistrere dit nye køretøj